Бренд ÉLAN масштабно та яскраво відсвяткував своє 6-річчя! |

elan-birthday-2021

20 жовтня в особняку Полякова (Київ) відбулося святкування Дня народження професійного бренду ÉLAN. Шоста річниця пройшла у форматі секретного заходу-ігри — ÉLAN SECRET BIRTHDAY PARTY. На ньому були присутні лише члени Міжнародної Асоціації Бровистів, Візажистів та Ламімейкерів.

Привітати засновниць бренду ÉLAN professional line та Академії Кар'єри Салонного Бізнесу «Руки-Ножиці», сестер Олену Курчину та Анну Кравченко, прийшли понад 150 beauty-спеціалістів. Гості приїхали не лише із різних міст України, а й з інших країн.

ÉLAN SECRET GAME

Захід проходив у формі секретної гри — ÉLAN SECRET GAME. Цікавим для її учасників було те, що вони до останнього не знали, хто в якій команді опиниться. Після того, як ведучий оголосив склад кожної з чотирьох команд, почалася гра. Відеопитання, ребуси, завдання з чорною скринькою та у форматі «Хто я?», на логіку — що тільки не вигадала команда організаторів ÉLAN SECRET BIRTHDAY PARTY! Особливість гри — всі питання та завдання були пов'язані з beauty-індустрією.

Команда-переможець одержала призи від бренду ÉLAN! До речі, без подарунків цього вечора не лишився ніхто: всі гості отримали подарунки. Найактивніші учасники гри із зали, які першими давали правильні відповіді на запитання у Telegram-чаті, заробили еланкоїни — грошову одиницю ÉLAN SECRET BIRTHDAY PARTY. До кінця 2021 року еланкоїни можна обміняти в Академії «Руки-Ножиці» (м. Київ) на продукцію бренду ÉLAN.

Ведучим заходу та модератором гри став фіналіст шоу «Холостячка», блогер і радіоведучий — Андрій Рибак.

Крім ÉLAN SECRET GAME, на гостей чекали:

– яскраві фотозони;
– інтерактивна відеозона 360;
– умивальник із шампанським;
– виступ барабанщиків і шоу танцюристів.

На заході нагородили переможців онлайн-фотоконкурсів #BROWІСТЕ, #MAKEАПСТЕР і #LAMINАТОР

Фінальною та не менш очікуваною частиною заходу стало нагородження переможців онлайн-фотоконкурсів #BROWІСТЕ, #MAKEАПСТЕР та #LAMINАТОР, а також привітання нових технологів, присвоєння звань «Gold технолог» і «Почесний член Міжнародної Асоціації Візажистів».

Дякуємо всім, хто став частиною нашого свята! Слідкуйте за нашими новинами у Instagram.

elan-birthday-2021-1
elan-birthday-2021-2
elan-birthday-2021-3
elan-birthday-2021-4
elan-birthday-2021-5
elan-birthday-2021-6
elan-birthday-2021-7